Stel direct uw vraag aan onze helpdesk!

Wenst u een supersnelle, directe reactie?
Bel dan naar:

 

Klanten beoordelen ons op ispgids met:

Bekijk alle reviews

Geef uw mening

Beoordeling Patricia

Naam: Patricia
Bedrijf: -
Geplaatst op: 04-11-2019
Soort klant: Zakelijk
ICT kennis: Eindgebruiker

Kwaliteit van de diensten:

Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Snelle en correcte afhandeling van mijn vraag omtrent het wijzigen van mijn e-mailadres in de administratie van Ospito Internet.

    Beoordeling Moonjansenfotografie

    Naam: Moon Jansen
    Bedrijf: Moonjansenfotografie
    Geplaatst op: 04-11-2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer prettig geholpen.
    Alles is mij nu veel duidelijker.
    Ik heb zelfs email op mijn telefoon nu, dat is mijzelf nooit gelukt.

    Beoordeling Dajafotografie

    Naam: Danielle Janssen
    Bedrijf: Dajafotografie
    Geplaatst op: 26/06/2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer tevreden over Ospito Internet, zowel via de mail als telefonisch kundig en snel advies. Zeer snelle afhandeling en voor de rest een hele stabiele leverancier.

    Beoordeling Badmintonvereniging Puba

    Naam: Puba
    Bedrijf: Badmintonvereniging Puba
    Geplaatst op: 03/03/2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Kundig

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer positief over Ospito bij contact per e-mail, eindeloze behulpzaamheid en deskundigheid en zelfs bij vragen die inhoudelijk met onze website te maken hebben en niet met alleen de hosting. Tips over beveiliging van onze WordPress site en mogelijkheden m.b.t. e-mail kregen wij er gratis bij.  Kortom, als er een hogere score dan een 10 mogelijk was had Ospito deze gekregen.

    Beoordeling Katja Mali fotografie

    Naam: Katja Mali
    Bedrijf: Katja Mali fotografie
    Geplaatst op: 13/02/2018
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Na een telefoontje met de helpdesk over een volgelopen mailaccount, heel erg goed geholpen door de helpdeskmedewerker Davy de Vries. Hij heeft mij verteld dat ik veel goedkoper uit ben als ik naast de mail ook de webhosting en de domeinnaam bij Ospito laat onderbrengen. Vervolgens heeft hij de hele verhuizing heel goed geregeld en begeleid. Zelfs de nodige updates uitgevoerd. Nu is het nog even wachten op de domeinnaam en dan ben ik helemaal over naar Ospito.
    Handig ook dat control panel om zelf mail en site in de gaten te houden. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke- en meedenkende manier van werken van Ospito!

    Beoordeling Hannie Verhoeven Fotograaf

    Naam: Bekend bij Ospito Internet
    Bedrijf: Hannie Verhoeven Fotograaf
    Geplaatst op: 02/10/2017
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Problemen met de ingaande en uitgaande mailserver. Ospito gebeld en direct is nagekeken waar het probleem zat en er ruim tijd genomen om de zaak opnieuw in te stellen en resetten. Werkt nu allemaal weer zonder probleem. Ospito verleent deze service gratis: top. Gesproken met Davy de Vries: top. Zeer klantvriendelijk en service gericht.

    Beoordeling Dorcas Borgers

    Naam: Dorcas Borgers
    Bedrijf: Dorcas Borgers Photography
    Geplaatst op: 16/03/2017
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Digibeet

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Vanwege een overgang naar een nieuwe MacBook, heb ik mijn mail overgezet.
    Dit is door Apple voor een groot deel automatisch gedaan.

     

    Hierbij heb ik niet door gehad dat in plaats van een Pop-account een Imap-account is aangemaakt, wat voor mij onhandig werkt, aangezien ik gewend ben mijn mail op de server weg te gooien, waarbij deze op mijn MacBook gewoonlijk gewoon bleef staan.

     

    Na gisterenavond mijn mail op de server opgeschoond te hebben, was al mijn mail op mijn MacBook ook verdwenen. Paniek van mijn zijde, aangezien ik mijn nog uit te voeren acties in mijn inbox heb staan, welke nu weg waren.

     

    Ospito heeft mij wederom fantastisch geholpen (als ook in het verleden met andere zaken):
    – Vanochtend ben ik direct gebeld;
    – Er is direct met mij door de te zetten stappen heen gelopen om dit probleem in de toekomst te voorkomen;
    – Mijn mail is van de backup van de server terug gezet.

     

    Superfijn!

    Beoordeling Oscar van Beest

    Naam: Oscar van Beest
    Bedrijf: IBC Communicatie
    Geplaatst op: 15/03/2017
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Kundig

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Ospito is een uitstekende ISP met veel kennis van zaken.

     

    Beoordeling Leo Immerzeel

    Naam: Leo Immerzeel
    Bedrijf: UnitC
    Geplaatst op: 10/03/2017
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Onze ervaringen met Ospito zijn uiterst positief. Een helpdesk die altijd voor je klaar staat, snel en adequaat reageert en pro-actief meedenkt in geval van vragen of problemen. De know-how is heel groot. Onze websites draaien vlekkeloos en razendsnel via hun servers. Kortom, uitstekende dienstverlening met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

     

    Beoordeling I. Timmer

    Naam: I. Timmer
    Bedrijf: Ingmartimmerfotografie
    Geplaatst op: 26/05/2012
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Digibeet

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Snelle, vakkundige en meedenkende service. Na een wijziging in domeinnaam en het doorlinken van de oude naar de nieuwe was ik na een paar weken toch niet echt tevreden over de bereikbaarheid. Een inschattingsfout want je wilt wel gevonden worden op het internet.

    Gemaild met de vraag of alles weer kon worden teruggedraaid en voila, na twee dagen alles weer zoals het was en…. kosteloos.

    Dank je Wouter!