Stel direct uw vraag aan onze helpdesk!

Wenst u een supersnelle, directe reactie?
Bel dan naar:

 

Klanten beoordelen ons met:

Beoordeling Jan

Naam: Jan
Bedrijf:
Geplaatst op: 8-8-2020
Soort klant: Zakelijk
ICT kennis: Eindgebruiker

Kwaliteit van de diensten:

Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Waarom Ospito Internet 5 sterren krijgt is naast de kwaliteit van de geleverde diensten de super klantenservice. Telefonisch goed bereikbaar, luisteren naar je vragen/wensen ook als je deze niet zo duidelijk kunt verwoorden, nemen hiervoor te tijd, denken met je mee, komen met oplossingen en voeren deze snel uit. Als er een probleem is zorgen ze snel voor een oplossing, zelfs in het weekend! Ospito Internet is voor mij een betrouwbare partner met net dat beetje extra!

    Beoordeling Danielle Janssen

    Naam: Danielle Janssen
    Bedrijf: Dajafotografie
    Geplaatst op: 10-06-2020
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zoals altijd wordt er weer ruim de tijd genomen voor je vragen en weten ze vaak ook direct wat er nog vanuit het verleden speelde en waar ik alles voor nodig heb. Erg fijn en ben dus een zeer tevreden klant.

    Beoordeling Robert W H MENS

    Naam: Robert W H MENS
    Bedrijf: Diagonal Text en Foto
    Geplaatst op: 07-04-2020
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Kundig

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Heb bij de Fa Ospito altijd vlot dezelfde contactpersoon aan de telefoon – zo ongeveer 2 keer per jaar en altijd verloopt dat zeer goed en vriendelijk op basis van mijn uitleg wat het probleem is. De daarop volgende uitleg is steeds uitstekend, zoals ook zojuist de Teamview sessie. Hoewel zeer actief met diverse e-apparatuur hou ik her en der een blinde vlek voor bepaalde IT termen en structuren, waar steeds met geduld een oplossing voor gevonden wordt. Soms zo snel dat ik er niet van kon leren ๐Ÿ™‚ Dank, Davy van Ospito !

    PS: het acronym ISP is zo’n blinde vlek ๐Ÿ™‚

    Beoordeling Herman Heutink

    Naam: Herman Heutink
    Bedrijf: Plan B fotografie
    Geplaatst op: 20-02-2020
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Ik ben een digibeet, en krijg altijd meteen hulp als ik even gehannes heb met mijn account.
    Binnen 5 min. werkt alles weer als voorheen.

    Beoordeling Jacqueline Spaans

    Naam: Jacqueline Spaans
    Bedrijf: Succesvol in Beeld
    Geplaatst op: 19-12-2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Ospito internet en met name Davy, zijn helden! Echt! Altijd vriendelijk, behulpzaam en rustig. Ze zijn experts op het gebied van webhosting en mail. Weten altijd al mijn vragen te beantwoorden. En ze zijn heel betaalbaar. Ik zeg niet twijfelen, kies voor Ospito Internet!

    Beoordeling Leo de Vlaming

    Naam: Leo
    Bedrijf: Total-Vision
    Geplaatst op: 18-12-2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zoals altijd denken ze bij Ospito Internet mee met de klant. Top! Al jaren vaste klant. En dat blijft nog wel even zo.

    Beoordeling Patricia

    Naam: Patricia
    Bedrijf: -
    Geplaatst op: 04-11-2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Snelle en correcte afhandeling van mijn vraag omtrent het wijzigen van mijn e-mailadres in de administratie van Ospito Internet.

    Beoordeling Moonjansenfotografie

    Naam: Moon Jansen
    Bedrijf: Moonjansenfotografie
    Geplaatst op: 04-11-2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer prettig geholpen.
    Alles is mij nu veel duidelijker.
    Ik heb zelfs email op mijn telefoon nu, dat is mijzelf nooit gelukt.

    Beoordeling Dajafotografie

    Naam: Danielle Janssen
    Bedrijf: Dajafotografie
    Geplaatst op: 26/06/2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Eindgebruiker

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer tevreden over Ospito Internet, zowel via de mail als telefonisch kundig en snel advies. Zeer snelle afhandeling en voor de rest een hele stabiele leverancier.

    Beoordeling Badmintonvereniging Puba

    Naam: Puba
    Bedrijf: Badmintonvereniging Puba
    Geplaatst op: 03/03/2019
    Soort klant: Zakelijk
    ICT kennis: Kundig

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer positief over Ospito bij contact per e-mail, eindeloze behulpzaamheid en deskundigheid en zelfs bij vragen die inhoudelijk met onze website te maken hebben en niet met alleen de hosting. Tips over beveiliging van onze WordPress site en mogelijkheden m.b.t. e-mail kregen wij er gratis bij.ย  Kortom, als er een hogere score dan een 10 mogelijk was had Ospito deze gekregen.