Stel direct uw vraag aan onze helpdesk!

    Ziet u een foutmelding? voeg deze dan toe aan uw vraag

    Wenst u een supersnelle, directe reactie?
    Bel dan naar:

     

    Klanten beoordelen ons op google met:

    Review door Thijs Heutink

    Naam: Thijs Heutink
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 24-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Ik ben jaren naar volle tevredenheid klant bij Ospito. Mijn website (en mijn e-mail dus ook) is daadwerkelijk altijd online en ik durf Ospito met een gerust hart aan te bevelen. Als ik een keer hulp nodig heb, bel ik Ospito op en krijg ik Hans of Davy aan de telefoon welk mijn vraag snel beantwoord.

    Review door Ruud Bos

    Naam: Ruud Bos
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 18-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Mijn vrouw had last van een SSL waarschuwing. We hebben telefonisch contact gehad met Davy en het probleem werd snel opgelost.

    Review door Ronald de Witte

    Naam: Ronald de Witte
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 10-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zeer tevreden over de snelle professionele service die geboden wordt per e-mail en telefonisch. Ze reageren zelfs in het weekend op e-mail. Ik heb diverse websites voor mezelf en voor derden daar draaien en heb in de afgelopen 2 jaar geen enkele klacht kunnen bedenken. De prijs is tevens goed! Bij Ospito ga ik voorlopig niet meer weg.

    Review door Muriël Mulder

    Naam: Muriël Mulder
    Bedrijf: TBT Art
    Geplaatst op: 09-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Ik ben al jaren een tevreden klant van Ospito. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en staan altijd voor je klaar. De prijs voor hosting is scherp en van het klantcontact kan nog menig concurrent wat leren.

    Review door Ineke Vonk

    Naam: Ineke Vonk
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 07-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Vanochtend kreeg ik geen e-mails meer binnen door een terugkerend certificaat melding. Ik heb daarom Ospito gebeld en kreeg Hans aan de telefoon. Hij liet mij netjes terugbellen door zijn collega en het probleem was snel opgelost.

    Review door Monique van der Naald

    Naam: Monique van der Naald
    Bedrijf: IJSMo
    Geplaatst op: 06-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

    Review door Jan

    Naam: Jan
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 06-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Waarom Ospito Internet 5 sterren krijgt is naast de kwaliteit van de geleverde diensten de super klantenservice. Telefonisch goed bereikbaar, luisteren naar je vragen/wensen ook als je deze niet zo duidelijk kunt verwoorden, nemen hiervoor te tijd, denken met je mee, komen met oplossingen en voeren deze snel uit. Als er een probleem is zorgen ze snel voor een oplossing, zelfs in het weekend! Ospito Internet is voor mij een betrouwbare partner met net dat beetje extra!

    Review door Danielle Janssen

    Naam: Danielle Janssen
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 06-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Zoals altijd wordt er weer ruim de tijd genomen voor je vragen en weten ze vaak ook direct wat er nog vanuit het verleden speelde en waar ik alles voor nodig heb. Erg fijn en ben dus een zeer tevreden klant.

    Review door Ton van der Reijken

    Naam: Ton van der Reijken
    Bedrijf: DomainMasters
    Geplaatst op: 06-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    In de bijna 10 jaar dat ik samenwerk met Ospito heb ik hen als professionele internet provider heel goed leren kennen en waarderen. De medewerkers van Ospito zijn deskundig en helemaal thuis in de wereld van domeinnamen en hosting en de servers en infrastructuur die zij aanbieden zijn top. Je krijgt van hen eerlijk advies en ze zijn heel goed bereikbaar. Als reseller kun je je helemaal richten op je klanten want zij zorgen er voor dat je (de) servers draaien als een zonnetje

    Review door mevrouw Kuijs

    Naam: Mevrouw Kuijs
    Bedrijf: Bekend bij Ospito
    Geplaatst op: 05-11-2020

    Kwaliteit van de diensten:

    Ondersteuning:

  • Prijs en kwaliteit verhouding:

    Totale waardering:

    Ervaring in eigen woorden:

    Mijn e-mail werkte niet meer sinds gisteren. Ik heb telefonisch contact gezocht met medewerker Davy van Ospito Internet en het probleem werd snel en accuraat opgelost. Ik kan nu weer bij al mijn mail en mail versturen. Dank voor de hulp!