Stel direct uw vraag aan onze helpdesk!

Wenst u een supersnelle, directe reactie?
Bel dan naar:

 

Over ons

Wij zijn Ospito Internet, een zakelijk hostingbedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van service en kwaliteit. Ospito Internet is opgericht op 14 juni 2006 door twee technische ondernemers, Hans Middelhoek en Wouter Spiekhout, met ook toen al veel ervaring in de hostingbranche. Dankzij deze ervaring wisten wij wat beter kon en moest: kwaliteit en service! Wij leveren geen massa product waar de kwaliteit onder te lijden heeft en wij sturen u niet van het kastje naar de muur: wij ontzorgen u.

Het ontstaan van de naam Ospito Internet

De naam Ospito is afgeleid van het Italiaanse ‘ospite’, wat ‘gastheer’ (Engels: host) betekent: wij zijn de gastheer voor uw internetactiviteiten!

Onze geschiedenis

Wij nemen u graag mee door onze geschiedenis:

2006

juni

Ospito Internet is opgericht

Hans Middelhoek en Wouter Spiekhout melden zich bij de Kamer van Koophandel in Dordrecht en even later is Ospito Internet een feit. We gaan starten!

oktober

We groeien gestaag

In de eerste maanden blijkt onze aanpak te werken, we mogen vele nieuwe klanten verwelkomen en Hans en Wouter gaan binnen 4 maanden na oprichting beide full-time voor Ospito Internet werken.

november

Overname WenS Internet Diensten

We doen onze eerste overname en mogen de klanten van WenS Internet Diensten uit Hilversum vanaf nu ook tot onze klantengroep rekenen. Welkom!

2007

september

Eerste kantoor

Het vanuit huis werken is verleden tijd, we nemen ons eerste kantoor in gebruik.

2008

juli

Top 25 Nederlandse Internet Service Providers

Goed nieuws! Ospito Internet staat vermeld in de top 25 Nederlandse Internet Service Providers, we staan genoteerd op plek 14 met een score van 9.2 uit 10.0. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service.

2009

mei

Overname Slim Networks

De tweede overname, we zijn vereerd vanaf nu ook de klanten van Slim Networks uit Wateringen te mogen voorzien van kwalitatieve internetdiensten met de beste service.

2010

januari

Overname Atmos

De derde overname al weer: een warm welkom aan alle klanten van Atmos uit Nootdorp.

oktober

Eigen IP-adressen

Wij zijn RIPE LIR (Local Internet Registry) geworden, waardoor we nu zonder tussenkomst van derden IP-adressen kunnen aanvragen en beheren.

2012

januari

Ospito®

Onze bedrijfsnaam is vanaf nu niet alleen meer een handelsnaam, maar ook een geregistreerd merk.

2013

april

Overname Future Dezign

We nemen de hostingactiviteiten van Future Dezign uit Eersel over. Welkom!

augustus

Er is een nieuwe medewerker (Davy de Vries)

Ospito Internet verwelkomt een nieuwe medewerker, Davy de Vries.

2014

maart

Eigen verbinding tussen datacenters

We beschikken vanaf nu over een eigen dataverbinding tussen de door ons gebruikte datacenters. Onze klanten kunnen daardoor voor een vast bedrag per maand een interne (LAN) verbinding afnemen tussen deze datacenters.

november

Apps installeren met 1 klik!

Service en gemak zijn bij ons vanzelfsprekend, daarom is de mogelijkheid om met slechts 1 muisklik apps te installeren vanaf nu standaard inbegrepen bij al onze hostingpakketten.

2016

maart

Gratis SSL-certificaten voor iedereen!

Veiligheid voor alles! Voor alle websites die bij ons zijn ondergebracht bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om een gratis Let’s Encrypt SSL-certificaat te installeren.

2017

december

Nieuwe website en pakketten

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Tegelijkertijd introduceren wij een geheel nieuwe lijn zakelijke webhosting- en resellerhosting pakketten.

2019

april

We zijn verhuisd!

Sinds maandag 29 april hebben wij onze intrek genomen in een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe adres is:

Ospito Internet
Polderdijk 9-b
3299 LL Maasdam
088 – 848 7000

Voor de rest blijven e-mailadressen hetzelfde: u hoeft alleen onze adresgegevens en telefoonnummer aan te passen.